Your Advertising Here

New Addres >> 01.Ghafie.com << بزرگترین پایگاه رپ در ایران: تالار گفتمان

www.01.Ghafie.com :: نمايش موضوعات - ۞ هواداران پایـــدار ۞

به انجمن سايت خوش آمديد- شما مي توانيد در کمتر از 1 دقيقه به صورت رايگان به عضويت انجمن در بياييد و از تمام امکانات آن استفاده کنيد.

نام کاربري: نام اصلي: پسورد: تکرار پسورد: ايميل: تکرار ايميل:

۞ هواداران پایـــدار ۞

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  www.01.Ghafie.com صفحه اول انجمن -> آرشیو رپ پارسی
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
NELSON_Mandela
کاربر جدید
کاربر جدید

نام:  Mohsen
وضعیت:     آفلاین
24 آبان ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 28
امتياز: 0
تشکر کرده: 8
تشکر شده 19 بار در 9 پست
پست های مفید :
ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 14:04:56    موضوع مطلب: ۞ هواداران پایـــدار ۞ پاسخ همراه با اعلان

بیوگرافی عرفان از زبان خودش ..... !!!

من ۱۲ مرداد ۱۳۶۲ در شهر اصفهـان به دنیا اومدم و از حدود ۶ ماهگی شروع کردم به کوچ کردن بین ایـران ، آمریکا و اروپا ، خیلی‌ از دوران مدرسه رو در ایران سپری کردم . اکثر دبستان ، سـال اول راهنمائی و همچنین اول و دوم دبیرستان رو در ایران بودم و قبل از تولد ۱۶ سالگیم برای آخرین بار از ایران خارج شدم . تا به حال به آمریکا، ترکیه ، آلمان ، فرانسه انگلیس، هلند، دانمارک، سوئد، کانادا، مکزیک، پاکستان سفر کردم. عاشق ایران، زبان فارسی‌، شعر، فیلم، بازیگری، موسیقی و تقریبا همه جور هنری که فکرشو بکنین هستم. اولین کتاب شعری که خوندم گلستان سعدی بود که برای تولد ۸ سالگیم خریده بودن و از اون به بعد شروع کردم به شعرای دیگران رو خوندن، و الان شاعر مورد علاقم عمر خیام هست. کلا کتاب زیاد میخوندم ، سوژه‌های مورد علاقم، تاریخ، جنایی، طبیعت، جغرافی، می‌شه گفت که اکثر کتابهای agatha christie و jules verne رو خوندم تو دوران بچگی ‌. علاقهٔ خیلی‌ زیادی به طنز دارم ، همه جوره ، جوک ، فیلم، تأتر و غیره... تو مدرسه همیشه معلم هام از دستم دیوونه بودن و با اینکه خیلی‌ دوستم داشتن ، تقریبا هر روز به دلیلی‌ تو دفتر بودم . شهر اصفهـان رو خیلی‌ دوست دارم ، چون خاطـرات خیلی‌ خوبی‌ از اونجا دارم ولی‌ در عین حال تهران و شمال رو هم کلی دوست دارم چون زیاد برای سفر می‌رفتیم چون مادرم اهل تهران هست و کلله فامیلش اونجا زندگی‌ میکردن. بچگی‌ در ایران تاتر بازی می‌کردم و علاقهٔ زیادی داشتم ، همینطور به موسیقی ، ولی‌ به خاطره مخالفت پدرم نتونستم ادامه بدم تا اینکه اواخر ۱۷ سالگی به خاطر مشکلات خانوادگی از خانواده جدا شدم و شروع کردم به تنهـا زندگی‌ کردن که در آمریکا ، که خوب معنیش این بود که بایـد کاملا خرج زندگی‌ و اجاره و غیره رو خـودم بدم کـه باعث شد که دیدم نسبت به زندگی‌ و دنیا کاملا عـوض بشه و بـرای همه چیز فقط به خـودم اتکـا کنم و راه خودم رو ادامـه بدم و بـرم دنباله چیزای کـه بهش عشـق میورزم ، نه چیزای که بقیـه برام تصمیم گـرفته بودن . مشکلات اقامتی زیادی داشتم تو آمریکا و در سن ۱۹ سـالگی ، بعد از جـریان حملات ۱۱ سپتامبر ، ۲۰۰۱ به خاطـر اینکه اقـامت قـانونی‌ نـداشتم و ایـرانی‌ هستم به چند زنـدان مختلف آمریکا رفتم ، و بالاخـره بعد از چند روز آزاد شدم و چسبیدم به عشقم ، موسیقی و شعر و بر این تصمیم بودم که موسیقی ایران تو کاملا عوض کنم و اثر و مهر خودم رو روی تاریخ موسیقی ایران بکوبم ، آلبوم اول مشکلاته خیلی‌ زیادی داشت، از اونجا که اینجا ستودیو خیلی‌ گرونه و رپ هم سبک جدیدی بود، ولی‌ بالاخره کاره خودم رو کردم و آلبوم بیرون اومد و تونستم همه جا پخشش کنم . فعلا هـم بیـش از ۲ سال که رو آلبـوم جدیدم کار می‌کنم و می‌خوام به زودی زود بدمش بیرون ، و حس می‌کنم همهٔ امیـد و آرزوهای این ۱۰ سـاله رو با آلبوم جدیدم به دنیا تقدیم می‌کنم و امیدوارم که جواب خواسته رو بگیرم. از نظـر موسیقی به خیلی ها علاقه دارم ، ولی‌ بـزرگتریـن الگـویه زندگی شخصی‌ و موسیقیـم Tupac shakur هست. به سبکایه rap, house, jazz, rock, ایرانی‌ سنتی‌، علاقهٔ زیادی دارم. شرکت پایدار رو درست کردم و تصمیم دارم با این شرکت چهره ی موسیقی ایران رو عوض کنم و دارم با کمک دوستان و همکارن زحمتکشم این کار رو انجام میدم. امیر A-plus, افرا و خشایار از اول راه باهام بودن، چند وقت بعد امانول هم آمد و بیش از یک سال پیش سرکش هم به ما پیوست به همراهی برادرش میلاد و از اون موقع، سوگند و بهزاد لیتو هم به ما پیوستن و داریم با قدرت کامل میریم جلو و امسال خیلی‌ کارا هست که داریم انجام میدیم. اینای که الان خوندین رو همش رو پشت سره هم نوشتم و ظرف ۱۵ دقیقه، امیدوارم که چیزی جا ننـداخته باشم ، که البته میدونم که جـا انداختم ..... این بود بیـوگرافی کوتـاهی از عرفـان از زبـان خودش در ادامه توضیحات و مطالب دیگری قرار گرفته است ...

آلبوم اول : از خانه تا گور

این آلبوم در سال 13 July در سال 2007 با همکاری : خشایار ، افرا و سهند از کمپانی Mystry4 ( وابسته به آونگ ) منتشر شد . آنها در این آلبوم به مهاجرت و پیامدهای آن پرداخته‌اند . سبک آهنگها : اجتماعی ، عرفانی ، گنگ ، پارتی ، دیس لاو و... که جز بهترین آلبوم های رپ فارسی هست . ترکهای آلبوم :
Intro ● 2.Khateh Man ● 3.Sad Ghasam ● 4.Jaddeh ● 5.Maye ● 6.Emshab ● 7.Bia Bia ● 8.Koor ● 9.Joda ● 10.Bezar Began ● 11.Jazebe

آلبوم دوم : همیشگی

این آلبوم پس از مشکلات فراوان در روز 16 سپتامبر به صورت دیجیتال و در روز 21 سپتامبر به صورت CD منتشر شد . آلبوم همیشگی با ترکیبی‌ از آهنگ سازیه مدرن و منحصر به فرد از امیر ای‌ پلاس و شعر های صمیمی‌ و خالص عرفان در زمینه های کشمکش زندگی‌ ، عشق ، مهاجرت و در نهایت رسیدن به اهداف و آرزوها ، به بازار ارائه شد . خواننده هایی همچون : خشایار ، سرکش ، ساوش شمس ، مروارید ، نونا ، امیر فرجام در این آلبوم همکاری داشتن . آلبومی با 18 ترک که همه سبک آهنگی در اون پیدا میشه و از حرفه ای ترین آلبوم های رپ فارسی هست . ترکهای آلبوم :
Intro ● 2.Hamishegi ● 3.Tasmim ● 4.Shostam Ashkamo ● 5.Rahe Man ● 6. Farar Az Farda ● 7.Nakhastam ● 8.Daam ● 9.Sahne●10.Dore
Donya ● 11.Bayad ● 12.Char Dasto Pa ● 13.Ehhh ● 14.Az Mast Ke Bar Mast ● 15.Nefrat ● 16.Do bareh ● 17.Dastane Man ● 18.Outro Hamishegi

عرفان : TOP 20

One 1.Erfan - Hamishegi 2.Erfan - Khate Man 3.Erfan Ft.Khashayar & Sarkesh - Hadaf Had Nadare
4.Erfan - Sad Ghasam 5.Erfan Ft.Khashayar & Afra - Jaddeh 6.Erfan Ft.Morvarid & Amir Farjam - Nakhastam
7.Erfan Ft.Bahram - Ino Befahm 8.Erfan - Az Mast Ke Bar Mast 9.Erfan - Farar Az Farda 10.Erfan Ft. Khashayar - Char Dasto Pa 11.Erfan Ft.Khashayar & Sarkesh - Shostam Ashkamo 12.Erfan Ft. Nona - Daam 13.Erfan Ft. Siavash Shams - Sahne 14.Erfan Ft. Morvardi - Dobareh 15.Erfan Ft. Mahshid - Joda 16.Erfan & Khashayar - Tasmim 17.Erfan - In khak 18.Erfan Ft. Amir Farjam - Dore Donya 19.Erfan feat. Afra, Khashayar, Reveal, Hidden - Khatteh Man Remix 20.Erfan - Shosteshoo

Download Video , MP3 , Wallpaper , Picture

فری استایل جدید عرفان :
فری استایل جدید عرفان که یکی از آهنگهاش که در آینده بیرون میاد رو اجرا میکنه .
همچنین توی این ویدیو تهم و اعضای پایدار حضور دارن و تهم قسمتی از آهنگ خونه مادر بزرگه رو میخونه .
فرمت: wmv | حجم: 35 MB | به زودی

بلور بنفش ( مستند زندگی ) عرفان :
مستند بلور بنفش عرفان که در این مستند کاملا با زندگی عرفان ، خونش ، محل کارش ، ماشینش ،
دوستانش و جاهایی که میره آشنا میشید . همچنین میتونید رکورد اینترو آلبوم همیشگی توی استودیو
و آهنگساز کارهای عرفان یعنی امیر A-plus رو ببینید و قسمت کوچکی از آهنگها و بیتهای آلبوم همیشگی رو بشنوید .
فرمت: wmv | حجم: 48 MB | به زودی

پایدار در کوک BBC Persian :
ویدئو برنامه کوک با حضور عرفان ، خشایار و افرا که 2 آهنگ به نام
شستم اشکاتو و دوباره رو از آلبوم همیشگی و آهنگ وصیت نامه که قبلا پخش شده بود رو به صورت زنده اجرا می کنند .
فرمت: wmv | حجم: 39 MB | به زودی

مصاحبه عرفان با V.O.A :
مصاحبه عرفان با شبکهV.O.A که درباره آلبوم همیشگی و مراحل تولید اون ، فیت و مسایل دیگه صحبت میکنه
فرمت: wmv | حجم: 43 MB | به زودی

مصاحبه تصويري اردشير با عرفان و تارا :
مصاحبه تصويري اردشير با عرفان و تـارا ( كارگردان ويدئو جديد عرفان ) که توضیحاتی در مورد آلبوم و ویدئو های جدیدشون میدن
فرمت: wmv | حجم: 26 MB | به زودی

مصاحبه ی عرفان با برنامه شباهنگ :
مصاحبه ی عرفان با برنامه شباهنگ شبکه V.O.A با عرفان که به سوال های زیادی از جمله 6.8 و ویویدهاش پاسخ میده .
فرمت: wmv | حجم: 25 MB | به زودی

فری استایل آهنگ نفرت عرفان :
فری استایلی از عرفان به همراهی مونا که با بیت باکسر مونا آهنگ نفرت ( از آلبوم همیشگی ) رو اجرا میکنه .
فرمت: wmv | حجم:‌ 5 MB | به زودی

فری استایل آهنگ صحنه :
فری استایل آهنگ صحنه عرفان که یک ورس از آهنگ صحنه ( از آلبوم همیشگی ) رو توی اون اجرا میکنه .
فرمت: wmv | حجم: 19 MB |
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

فری استایل آهنگ 4دست و پا :

فری استایل آهنگ 4 دست و پا که خشی اجرا میکنه و در این ویدیو عرفان هم حضور داره .
فرمت: wmv | حجم: 5 MB | به زودی

ویدیو کوتاهی از کنسرت عرفان :
ویدیویی از اجرای زنده آهنگ راه من از عرفان و خشایار با همراهی بهزاد لیتو در کنسرت دبی .
فرمت: mp4 | حجم: 16 MB | به زودی

نمونه والپیپر های قرار گرفته در تاپیک ( لینک دانلود بالا )

عرفان پس از آلبوم همیشگی داره بر روی آهنگ ها و آلبوم های دیگه خودش و پایدار کار میکنه
و بزودی چندین ویدیو از عرفـان و پایدار پخش خـواهد شد . آلبوم پـایدار هم احتمـالا" سال آینـده
پخش خواهد شد . پـایـدار برای سال 2011 برنـامه هـای زیـادی داره کـه بایـد منتظـر بمونیـم ...

عرفان ، پایدار ، همیشگی ... پایدار تا پای دار ما و آرزو ها...

مصاحبه عرفان با بهنود مکری از کانال Voa در برنامه شباهنگ

این مصاحبه بعد از پخش البوم همیشگی گرفته شده است که در رابطه با پخش البوم همیشگی شروع پروژه همیشگی موضوع اهنگهای عرفان و... صحبت شده است
لینک های از سایت یوتیوب در دو بخش

یکی از دست نوشته های عرفان (اعتراف های یک ایرانی مسافر)

خلیج فارس

خلیج فارس، اونورت پیدا نیست، ولی‌ هنوز میبینمت
۱۲ ساله اونورو ندیدم، ولی‌ هر روز میبینمت
خلیج فارس، اینوره دنیا اسمتو عوض کردن و هر روز تنها تر
میشی‌،

...بچه‌ها تم اونوره دنیا اسماشونو عوض می‌کنن،

شجره نامه‌هاشون از ریشه میخشکه و با هر نسله جدیدی که اونور
میسازن دله کهنهٔ تو رو میشکونن و ویرونه تر می‌کنن
خلیج فارس خیلی‌ از بچه‌هات که هنوز تو دله خاکه اونورت زندگی‌ می‌کنن به من میگن دیوونه‌ام که می‌خوام برگردم، میگن همه میخوان فرار کنن،
اینجا خبری نیست
نمی‌دونن هر دفعه فکرت می‌کنم بغض ۲ دستی‌ انقدر گلوی منو فشار میده که می‌خوام نفس کشیدنو فراموش کنم، اصلا بهتر نمی‌خوام
هوای اینجا رو بکشم تو وجوده خودم، منو چه به اینجا؟ منو
چه به آمریکا، اروپا و دوبی‌؟ منو چه به انگلیسی و عربی‌ و این
زبونا و نگاه های ناا آشنا، بعد ا چند هزار سال جنگیدن واسه
خاکت و اسمت، منو چه به آواره شدن دوره دنیا دور از تو،
آخه میدونی‌، بچه‌هات که اینا رو میگن از تو دور نبودن، نمی‌دونن
که بعد از ۶ ماه یه نفس از اون هوای کثیفت می‌ارزه به یه عمر
نفس کشیدن تو هوای غریب اینجا، نمی‌دونن یه قدم کنار‌ه
۳۳ پولت می‌ارزه به یه عمر سوار بودنه بهترینا روی خاک
غریب اینجا، نمی‌دونن یه سیخ کباب تو راهه شمالت می‌ارزه به
یه عمر خوردنه بهترینا از طعم غریب اینجا، نمی‌دونن حس
کردنه نم صبح گاهی‌ شمالت می‌ارزه به یه عمر پوشیدن
بهترینا توی محیط غریبش، نمی‌دونن دیدن مردمت،
شنیدنه زبونت، حسه غرور ایرانی‌ بودنت، حسه بیدار
شدن تو خونه ی خود، حسّ رفتن به خواب زیره ستاره‌هایی‌ که
یک عمر از حیاط خونه میدیدی با اینکه آسمون و ستاره‌ها همه
جا همونن، و ، و ، و.......... نمی‌دونن.
نمی‌دونن که تو بد نشدی، میخوان بد جلوه بدنت که از تو زده
بشن، که نخوان برای تو بجنگن، که آزادی تو غربتو به فشار تو
خونه ترجیح بدن، گریه می‌کنم و اینا رو بهت میگم، لعنت به
من اگه دروغ بگم و اشکامو نبینی، می‌خوام بریزمشون تو
خودت که حدهّ عقل قسمته کوچیکی از من خاکتو لمس
کنه....
نمی‌دونن تو دل خاکه بزرگت چقدر ثروتهای مختلف هست
و اونا که خارج از مرزهای خاکتن همیشه میخواستن دل
شکستتو بدزدن، همونا که ما برای نفسه آزاد بهشون
پناه
میبریمو میگم، همونا تو رو به این روز کشوندن، وگرنه مگه اینا
که تو خاکت قدرت دستشونه از این عرضه‌ها و سیاست‌ها دارن،
مگه اینا می‌تونن قدرت خاکی مثله تورو به دست بگیرن؟ تو
ایرانی‌!!! می‌فهمی چی‌ میگم دیگه، نه ؟ خلاصه برگردیم سره اینکه سالهاست که
راممون کردن و با پرت کردنه حواسمون دارن میبرن، چه
جورم میبرن، جوری که دیگه واسه ما بچه‌هات عادی شده. با هم
صحبت می‌کنیم
و میگیم اینا برا نفته، اونیکی میگه برا رسیدن به آبهایه
ازادته خلیج، اونیکی میگه برای .........، ولی‌ برای
همشه، برای دله خاکه ثروتمندت و هر چی‌ که توشه،
برای موقعیت جغرافیایی استثنایی که داری، برای به
اسارته اقتصادی کشیدن ۸۰ میلیون بچته.... چقدر اینارو
بگم و با اشک چشمامو بشورم و فردا صبحش ببینم که هر
چه شستم باز همون تصویره تار جلوی رومه و این کابوس
بیداری نداره؟ ولی‌ هنوز میبینمت، آره، میبینمت

آدرس فن پیج رسمی عرفان در فیس بوک که این پیج پر طرفدار ترین پیج بین رپر های ایرانی در فیس بوک هست با داشتن 34,555 نفر فن

اینم پیج عرفان در سایت
در این سایت عرفان به عنوان بهترین رپر ایرانی انتخاب شده است

فول تکست آلبوم همیشگی

اینم فول تکست البوم همیشگی که در یک فایل زیپ همشون قرار داده شده و به دو فرمت txt و jpg قرار گرفته در این فایل همه تکست های ترک های البوم قرار گرفته شده اند

صفحه رسمی عرفان در توئیتر

چند تا خبر از پایدار

کلیپ پایدار که تمامی اعضاء پایدار خوندنش بزودی اهنگ کامله فقط باید پخش بشه احتمالا با کلیپش میاد

اهنگ جدید عرفان و سوگند بزودی

احتمالا تو این چند وقته چند تا فیت بزرگ عرفان بده که چون 100% اطلاع ندارم در موردشون نمیگم با کیا هست این فیت

اینم سایت طرفداران عرفان و پایدار که حتما سر بزنین سایت متنوع و جالبیه امکانات زیادی هم داره Wink

http://img4up.com/up2/77059062213195491761.jpg

http://img4up.com/up2/87579343439844094332.jpg

http://img4up.com/up2/05541155045664218695.jpg

شرکت و کارهای جدیدE.M.A

سلام بچه ها، گفتم شاید وقتشه که یکم راجب کارای جدید صحبت کنم. دیگه الان چند ماهه که اومدم دوبی‌ ولی‌ درست توضیح ندادم چرا چون میخواستم همه چی‌ جان بیفته. شرکتی تاسیس کردیم که هم تو دوبی‌ فعالیت داره و هم توی دوبی‌. برنامه‌های زیادی داریم که به مرور براتون میگم. در حال حاضر چند وقت که استودیو موسیقیمون اینجا راه افتاده. توی آهنگ سازی و نوشتن شعر توی سبک‌های مختلف فعالیت می‌کنیم، اگر کسی‌ توی این کار استعداد و علاقه داشته باشه می‌تونیم کمک کنیم که با هزینه ی معقول نسبت به سطح بالایه کار، کاراشو پیش ببره. یکی‌ دیگه از کارامون برنامه‌های کنسرت هست که تا به حال ابی، شادمهر و مهمتر از همه استاد محمد رضا شجریان بوده که دیشب بود و واقعا به خوبی‌ اجرا شد و خودم به شخص خیلی‌ لذت بردم. از همه نظر فوق‌العاده بود و خیلی‌ از خاطرات بچگیم رو زنده کرد، چون اهنگایه قدیمی‌ رو هم اجرا کردن. نوازنده هاشون هم که جای خود دارن و هر کدوم توی تک نوازیهاشون واقعا درخشیدن. یه سری از عکساشو میذارم براتون با این پست. الان مازیار سرکش، سینا تهم و میلاد موج که برادر سرکش هست و آهنگ ساز‌های پایدار اینجا هستن. سینا که از مالزی اومده و میلاد و سرکش هم از آلمان اومدن و حسابی‌ مشغولیم. الان من و سینا یه شامی زدیم و اومدیم خونه، سینا ولو شده رو لپ تپش و سرکش و میلاد و بهزاد لیتو هنوز استودیو هستن مشغول ضبط. امشب تولد سرکش و منتظریم که بچه‌ها بیان و یه سر بریم بیرون. یه سری برنامه ی خیلی‌ بزرگ داریم که فعلا ازش صحبتی‌ نمیکنم چون نمی‌خوام کسی‌ راجبش بدونه. قول داده بودم که آهنگ بدم بیرون به خاطر اوضاع ایران فکر کردم که درست نیست که الان آهنگ بدم بیرون. دوست داشتم آهنگی بدم که به وضعیت الان بخوره، ولی‌ نمیخواستم یه حرکت عجولانه و اشتباه انجام بدم، این چیزا شوخی‌ نیست و اگر یه کار اساسی‌ آمده نکنی‌ و مطمئن نباشی‌ که جهتی‌ که انتخاب میکنی‌، جهت درستی‌ هست هیچ فاید یی نداره، مخصوصاً که الان اینترنت ایران رو هم حسابی‌ مسدود کردن. دیگه برم که سرتون ترکید، به زودی خبر جدید میدم. امیدوارم از عکسها خوشتون بید. دوستون دارم

کنسرت استاد شجریان که برگزار کننده کنسرت عرفان بوده و یکی دیگه از کارای پایدار هست E.M.A

ECSTATIC MUSIC ARTS

ECSTATIC MUSIC ARTS

فری استایل سرکش که یکی از کارهای جدیدشو اجرا میکنه

صحبت های جدید امیر فرجام یا به قول خودش جواب سوالا!! (همش 2-3 تا سوال جوابـ میده Very Happy )کـه راجع به آلبومش + غیبتش در ویدیو نخواستم + کارای جدیدش تو سال جدید + همکاری مجدد با عرفـ و یه سری حرفای بی ربط(رفاقتُ عشقُ از این جور حرفا Very Happy ) صحبتـ میکنه چِقَدَم لوسـِ Very Happy

عکس های رعنا و عرفان

بعد از مدت ها، بازگشت عرفان با پرسش و پاسخ های هفتگی، این ویدیو 10 دقیقه هستش و با حجم 18 مگابایت و عرفان به سوالاتی که در فیس بوک ازش پرسیده شده بود جواب میده، عرفان به مناسبت 50000نفری شدن پیجش در فیس بوک این هدیه رو به طرفدارا داد.

اینم فایل صوتی برای کسانی که نمیتونن تصویری رو بگیرن

مصاحبه یکی از سایتا با تنبه 10

مصاحبه کننده : شما مشکلی با بچه های پایدار دارین؟
مهدی آلفا : ما مشکل خاصی با بچه های پایدار نداریم فقط یه سری حرف و حدیثا بوده که به گفته عرفان در وبلاگش شیطنت 1 عده بوده که باعث شده 1 کدورتی پیش بیاد اونجور دشمنی باهاشون نداریم اونا رپرای خوبین و تو سبک درستی فعالیت میکنن و کارای خوبی دارن و مشکل خاصی نداریم باهاشو

ادامه مصاحبه با رضا موتی

مصاحبه کننده : تو آترو آهنگ دست تو جیب کاملا مشخصه که علی تن به عرفان تیکه میندازه و دیسه عرفانه شما مشکلتون با عرفان چیه ؟
رضا موتی : کاملا نمیتونم بگم که دیس به عرفانه ولی دیس 2 نوع داره 1 تیکه انداختن 2 اسم طرفو ببریم
ولی اره خب بحث هایی شد بعد مصاحبه ای که داشتم و بحث هایی که تو بلاگش شد تیکه هایی انداختیم و تو آهنگ بعدی که جوابی به بدحواهامون میگیم
اینم 1 حالت جوابی داشت ولی منطور آهنگ شخص خاصی نبود

مقاله شماره جدید مجله دانستنی های کانادا در مورد عرفان و البوم همیشگی

عرفان حاج رسولی ها متولد 12 مرداد 1362 در شهر اصفهان است. عرفان که طرفدارانش او را به عنوان خورشید رپ فارسی میدانند شاید تنها خورشیدی باشد که از مغرب طلوع کرده است.
عرفان رپ را با اهنگ "شست و شو" و با اهنگ و ویدو های "صد قسم" و "خط من" به یک قدرت در رپ فارسی تبدیل شد. البوم اول عرفان به نام "از خانه تا گور" سرو صدای زیادی بپا کرد.
رپری که صدایش از غرب آمریکا پخش میشد. ولی کلامش نشان از اصالت ایرانی او داشت. اشعار عرفان نسبت به رقبایش از ادبیات قوی تری برخوردار است. قافیه های عرفان معمولا سنگین است و گاهی فهمیدن مفهوم کل بیت را برای شنونده دشوار میسازد. اما همین امر باعث میشود شنونده اهنگهای عرفان را چندین بار گوش دهد و هر بار حرف جدیدی از لا به لای کلمات عرفان دریافت کند. اهنگهای عرفان توانسته ارتباط خوبی با نسل جوان و مهاجر ایرانی بر قرار کند. از انجا که عرفان همیشه سعی داشته تا از مشکلات و سختی های مهاجرت در اهنگهایش بگوید. جوان ایرانی خارج از میهن احساس نزدیکی با حس نهفته در اهنگ می کند.
همانطور که گفته شد البوم اول عرفان با نام "از خانه تا گور" از شرکت آونگ پخش شد که شامل 10 ترک می باشد. بعد از ان زم زمه های البوم دوم عرفان شنیده میشد. عرفان همیشه ارتباط خوبی از طریق شبکه مجازی فیس بوک و وبلاگ خودش با مخاطبین و طرفدارانش داشته است. بعد از البوم اول عرفان خبر از شرکت موسیقی "پایدار" که توسط خودش تاسیس شده برای برای پیشرفت موسیقی رپ در بازار ایران. در فاصله بین البوم اول و دوم عرفان و پایدار چندین اهنگ فوق العاده قوی ارائه دادند که باعث محبوبیت بیش از پیششان در میان هواداران رپ شد. از این جمله می توان به اهنگهایی همچون "قاب شیشه ای" که ریمیکس اهنگ سیاوش قمیشی و یا "این خاک" که اهنگی وطن پرستی است شاره کرد.
اهنگهایی مثل "پرواز" موفقیت بزرگی برای عرفان و پایدار محسوب میشد که باعث شد عرفان و اهنگهایش سر زبان ها بیفتد.
آلبوم دوم عرفان سال 2010 با سر و صدای بسیاز زیادی از طریقه سایت های اینترنتی و ایتون پخش شد. آلبوم دوم به نام "همیشگی" خیلی زود به عنوان بهترین البوم رپ فارسی از طریق اکثر منتقدین موسیقی رپ انتخاب شد. تا امروز 3 ویدیو با نام های "تصمیم" "راه من" و " نخواستم" از البوم دوم عرفان نیز پخش شده است که توانستند در کمتر از 10 روز به پر بیننده ترین ویدیو کلیپ های سایت های معتبر از جمله یوتیوب تبدیل شوند. " هیمشگی شامل 17 ترک است که خوانندگانی همچون سیاوش شمس با عرفان در این البوم همکاری داشته اند تا "همیشگی" همیشگی شود. آلبوم عرفان را میتوانید از طریق سایت cdbaby.com و یا itunes خریداری فرمایید.
عرفان از سن 16 سالگی در آمریکا مقیم بود تا نوامبر سال 2010 که برای همیشه به دوبی امارات سفر کرد تا بیش از پیش در زمینه موسیقی رپ پیشرفت کند.-پایدار تا پایدار-

با آرزوی موفقیت روز افزون عرفان.

مقاله بطور اختصاصی برای دانستنیها از : محمد

تهم

بهزاد لیتو

مروارید

آخرین قسمت رپ گپ

خب کلیپ پاکی رو که همتون دیدین اینم از پشت صحنش
که با همه صحبت میکنه.عرفـــ و مرواریدم هستن

قسمت سوم رپ گپ, توی این قسمت به کلیپ های رپ و زیرزمینی پرداخته میشه
و مهمان های این قسمت علی زمانی و بابک وثوقی هستن

پشت صحنه کلیپ دام

فری استایل جامون همون جاست

اجرای زنده آهنگ تصمیم از عرفان و خشایار(قدیمی)

کنسرت عرفان در Avalon Club

مصاحبه نصیر مشکوری با سینا تهم که درباره آلبوم و ... صحبت میکنن

1. نصیر مشکوری: تهم عزیز ممنونم که دعوت ما رو برای یک گفتگوی کوتاه در مورد آلبوم جدیدت؛ "ترانه های بازرگانی" که بزودی هم منتشر می شه پذیرفتی. اولین کاری که ازت شنیدم غمنامه بود که سال ها پیش، فکر کنم حدود سال 1385 بود، با مهدیار آقاجانی کار کرده بودی. بعد از اون بود که کارهای اولیه ات رو با فلاکت و بعدش هم با سالومه شنیدم و همینجور ادامه دادی تا به امروز که می خوای اولین آلبومت رو هم منتشر کنی.
تهم: سلام نصیر جان خوشحالم که بار دیگه دارم با شما صحبت می‌کنم...در موردِ غمنامه هم بله اون آهنگ ساله ۸۴ آماده و ساله ۸۵ منتشر شد و دومین ویدئوی من بود که به روی شبکه‌ها میرفت..قبل از اون چندین کار مثله خوش اومدین به تهران و...رو ساخته بودم.
2. نصیر مشکوری: بیت های رپآهنگ هات در طول سال هائی که به عنوان رپ خون داری فعالیت می کنی خیلی متحول شده. گاهی تلفیقی بوده و گاهی سول-پاپ و گاهی 8/6. البته نه 8/6 بقول معرف خالتور. بگذریم. می خوام برای اون دسته از طرفدارات که کنجکاو هستن توضیح بدی که بیت ها و آهنگ های این آلبوم چه آوا و گرایشی دارند.
تهم: همهٔ کار من توی تغییر و نو آوری خلاصه میشه...همیشه به دنبال این می‌گردم که ببینم چه جور آهنگی تا بحال توی مارکت ایرانی‌ تولید نشده...برای مثال ویدئوی خوش اومدین به تهران اولین ویدئوی کیفیت دار رپِ فارسی بود - آهنگه غمنامه اولین آهنگ تلفیقی هیپ هاپ با شعرِ یکی‌ از شعرای بزرگ ایرانی‌ بود - آهنگه منو دوست دارن اولین آهنگ رپ فارسی با کسر میزان ۶/۸ بود و خیلی‌ از کارهای دیگه که در زمان خودشون کاملا متفاوت بودن...در مورد آلبوم هم باید بگم با اینکه نزدیک به یک سال و نیمِ پیش مراحل ساختش به پایان رسیده هنوز خیلی‌ آهنگها رو داخلش خواهید شنید که تا بحال از هیچ خوانندۀ ایرانی‌ نشنیدید.
3 . نصیر مشکوری: در این چند وقت اخیر چند تک آهنگ هم منتشر کردی که همشون جزئی از این آلبوم خواهند بود. یکی از اون تک آهنگ ها، آهنگ "اما" هست که با سوگند کار کردی و آهنگش نمونه چینی (Sampling) از آهنگ Cars از "گری نیومن" هست. اما توش خبری از –رپ- نیست! آهنگ "شب آخر" هم همینطور! اما توو آهنگ "خونه مادر بزرگ" رپ خونی می کنی. آیا داری کم کم از هیپ هاپ دوری می گیری و وارد محیط های موسیقائی دیگه می شی؟
تهم: در مورد آهنگ "اما" باید بگم که شباهت یک بخش از ملودی اون به آهنگِ گری نیومن کاملا تصادفیه و اتفاقا عرفان بد از شنیدن دموی آهنگ "اما" اون آهنگ رو برای من فرستاد که خیلی‌ برای من جالب بود...در حقیقت آهنگ "اما" هیچ شباهتی‌ به اون آهنگ به غیر از اون یک قسمت از ملودی نداره و کاملا توی یک گام دیگه و با کرد‌های دیگه ساخته شده.
در مورد جنس و ساختار موزیک باید بگم که من کاملا مخالف قالب بندی و به اصطلاح سبکِ خاصی‌ داشتن هستم...من دوست دارم هرگونه آهنگی رو تجربه کنم چه از نظر آهنگسازی و چه از نظر خواندن...برای همین مخاطبین همیشه تفاوت با گذشته رو توی آهنگ‌های من احساس میکنند..بعضی‌‌ها دوست دارن، بعضی‌‌ها هم نه...عده‌ای به من پیغام میدن و میگن چرا سبکت رو عوض میکنی‌ ما اون تهم گذشته ‌رو بیشتر دوست داشتیم...و به اون عده باید اطلاع بدم که هرگز نمی‌تونن تهم سال آینده رو با تهم امسال و امسال رو با پارسال مقایسه کنند...حسّ من توی آهنگام به عنوان سبک وجود داره ولی‌ از نظر ساختار همیشه در حال تغییر هستم .

4. نصیر مشکوری: پس این آلبوم یک مجموعه تماماً هیپ هاپ نیست؟
تهم: در مجموع اگه بخوایم دسته بندی و سبک گذاری کنیم من اسمش رو الکترو هاپ (تلفیقی از موزیک الترونیک و هیپ هاپ ) میگذارم...و فقط یک آهنگه به اصطلاح اُلد اِسکول رپ توی آلبوم وجود داره به اسم "دنیا".
5. نصیر مشکوری: بیت ها و آهنگ ها رو فکر کنم خودت تهیه کردی و همشون کار خودته، درسته؟
تهم: تمام کار ساخت آهنگ ، تنظیم و شعر با خودم بوده به غیر از تنظیم یکی‌ از آهنگ ها .
6 . نصیر مشکوری: حالا چرا اسمشو گذاشتی "ترانه های بازرگانی"؟
تهم: "ترانه‌‌های بازرگانی" داستان جالبی‌ داره...من قبل از این آلبوم یک آلبومِ آمادهٔ دیگه داشتم که تشکیل شده از ۱۶ آهنگ بود...اون آلبوم به شدت خصوصی بود و هرچیزی که درون من توی اون زمان بود رو نشون میداد...به طوریکه مخاطب‌های اون رو از عام به خاص تبدیل و بسیار محدود میکرد و دوستان من به من میگفتن که کسی‌ دوست نداره آهنگهایی انقدر خصوصی بشنوه و پخش این آلبوم به عنوانه اولین آلبوم درست نیست...پس از کلنجارِ بسیار آخر قبول کردم که آلبومی عامه پسد تر تهیه کنم و از ساختنِ آهنگ‌های خصوصی بپرهیزم این کار همزمان با تغییر مود من و نگاهم به آهنگ سازی بود و باعث شد که آلبومی کاملا متفاوت در زمان کمتر از ۵ ماه تهیه کنم و به طعنه اسمش رو "ترانه‌‌های بازرگانی" گذاشتم.
7. نصیر مشکوری: الان که خارج ایران زندگی می کنی آیا کار موسیقی راحت تره یا همون بدبختی ها و مشکلات داخل کماکان گریبانگیرت هستند؟
تهم: اینجا مسلما آزادی و کمبود استرس و درگیری کار رو بسیار راحت تر میکنه ولی‌ مشکلات خودش رو هم داره...کلا مارکت موزیک ما همیشه مشکل داشته و به این زودیها درست نمیشه...بطوریکه من برای آلبومی که اون رو نزدیک به یکسالو نیم پیش در کمتر از ۵ ماه ساختم باید این همه صبر کنم تا بالاخره روانه بازار بشه.اتفاقی‌ که برای آلبومه همیشگی عرفان افتاد.
8 . نصیر مشکوری: چی شد عضو تشکل پایدار شدی و اصلا فکر می کنی چرا تو رو به عنوان یک عضو سابت این تشکل قبول کردن؟
تهم: من با خیلی‌ از رپر‌ها و تشکّل‌های دیگه همکاری کردم و کاراشون رو از نزدیک دیدم..توی این مدت خیلی‌ از پیشنهاد ها‌رو رد کردم و تنها دلیلی‌ که باعث گرایش و تمایل من به گروه پایدار شد شخصیت، طرز تفکر و صمیمیت افراد اون مخصوصاً خود عرفان بود...بعد از آهنگ "باید باشیم" که من و عرفان بیرون دادیم، رابطهٔ ما بیشتر و صمیمی‌ تر شد و اینگونه من به عضویت پایدار در اومدم .

9. نصیر مشکوری: آلبومت رو هم که شرکت اِما/ پایدار پخش خواهد کرد. چطور و از کجا می شه تهیه اش کرد؟
تهم: اگه همه‌چیز درست و بخوبی پیش بره آلبوم روز ۱۶ِ سپتامبر برابر با ۲۵ شهریور منتشر میشه و روی آیتیونز برای خرید اینترنتی قرار میگیره و در عرضِ یک هفته سی‌دی‌های فیزیکی اون به فروشگاه‌هایی‌ مانند ویرجین خواهند رسید...و برای اون دسته از دوستان که تمایل به پیش خرید آلبوم رو دارن امکان پیش خرید از طریقه سایت شخصیه خودم
با قیمت کمتر وجود داره که می‌تونن اطلاعات بیشتر رو از اونجا دریافت کنند.

10. نصیر مشکوری: ممنون از اینکه با ما بودی و با ما گفتگو کردی؟
تهم: ممنون از شما .
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از NELSON_Mandela تشکر کرده اند Sikmo, EMIN3M, sad0020, HitChed, Big-Boy
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
EMIN3M(چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 18:16:59),  
NELSON_Mandela
کاربر جدید
کاربر جدید

24 آبان ماه ، 1390
تشکر شده 19 بار در 9 پست
پست های مفید : 9
ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 14:05:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ادامه مطالب به زودی ....

اگه حال نمي کني با ما اينه اخطار ✗✗✗ مهم نيستي اصلا به ک-ر عرفان
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از NELSON_Mandela تشکر کرده اند Sikmo, EMIN3M
HitChed
مدیر و ناظر تالار
مدیر و ناظر تالار

نام:  Sina
6 آبان ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 330
تشکر کرده: 77
تشکر شده 94 بار در 85 پست
محل سكونت: ته متور خونه جهنم
ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 14:22:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنون بچه ها كارتون عاليه
تكست آهنگ دامو بزارين

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه فیس بوک
کاربرانی که برای این ارسال از HitChed تشکر کرده اند NELSON_Mandela
EMIN3M

کاربر فعال
کاربر فعال

نام:  Parham
15 مهر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 282
تشکر کرده: 280
تشکر شده 36 بار در 36 پست
پست های مفید : 85
محل سكونت: ...
ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 18:16:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

یعنی-واقعا-ترکوندی
پک-جدید-استاتوس-ها-بزودی...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از EMIN3M تشکر کرده اند NELSON_Mandela
NELSON_Mandela
کاربر جدید
کاربر جدید

24 آبان ماه ، 1390
تشکر شده 19 بار در 9 پست
پست های مفید : 36
ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 22:49:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عرفان خشی افرا ، کانادا

ویــدئو

تهم پایا بهزاد لیتو خشایار اس آر

دو عکس
از لیتو...

گـرافیـتی پایــدار

تهم پایدار ،حشایار اس آر ،پایا پایدار،بهزاد لیتو پایدار

تهم پایدار

تهم پایدار پایا پایدار

اینم یه کلیپ کوچولو از سوگند که برای کریسمس به طرفدار هاش داده

مصاحبه ی بهزاد لیتو با مجله ی طنین

----------------------------

این کلیپم سینا درباره آلبوم ترانه های بازرگانی صحبت میکنه و چند تا سوال جواب میده

----------------------------

و این هم برنامه ســکــو از شبکه من و تو با حضور عرفان که 24 دقیقه در رابطه با زندگیش ,

شروع کارش , آهنگ هاش و مسائل دیگه صحبت می کنه.

صفخه ســکــو در فیس بوک:

تماشای برنامه در وب سایت من و تو:

پشت صحنه کلیپ اون دور از بهزاد لیتو

لینک دانلود
http://www.mediafire.com/?xbhb0dw9p956t8r

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از NELSON_Mandela تشکر کرده اند HitChed, EMIN3M, Sikmo
Sikmo
مدیر سایت
مدیر سایت

نام:  Mohammad
16 مهر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 309
امتياز: 150
تشکر کرده: 62
تشکر شده 66 بار در 57 پست
ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 22 دي ماه ، 1390 12:47:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

UP!

دوستان خواهشن از دادن پست تشکر خودداری کنید و برای تشکر از دگمه ی تشکر استفاده کنید...

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Sikmo تشکر کرده اند NELSON_Mandela
NELSON_Mandela
کاربر جدید
کاربر جدید

24 آبان ماه ، 1390
تشکر شده 19 بار در 9 پست
پست های مفید : 57
ارسالارسال شده در: جمعه، 30 دي ماه ، 1390 14:51:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سوال جواب هفتگی عــــرفان

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از NELSON_Mandela تشکر کرده اند Sikmo, EMIN3M
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

www.01.Ghafie.com صفحه اول انجمن -> آرشیو رپ پارسی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)